Adina Dorobantu – Luna de Miere in Bali – Iunie 2018

Adina Dorobantu – Luna de Miere in Bali – Iunie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La recomandarea unui cuplu de prieteni, am hotarat sa ne organizam luna de miere cu ajutorul Fresh Holidays si consider ca am facut cea mai buna alegere.

 

Noi am colaborat cu Ruxandra, care este o persoana de nota 10…super deschisa si mereu disponibila. Nu stiam exact ce vrem si la indemnul ei am ales Bali. Am ales sa ne petrecem 4 nopti in Ubud si 5 in Nusa Dua.

 

Ambele locatii au fost de vis, micul dejun delicios iar personalul extrem de amabil.

 

Hotelurile aratau exact ca in poze, curatenia a fost una exemplara si preturile destul de accesibile. Desi ni s-a spus ca in Bali locatiile de 4 si 5 stele nu sunt la fel ca in Europa, am fost surprinsi sa vedem ca isi meritau pe deplin cele 4-5 stele.

 

Am avut cel mai frumos concediu in care ne-am bucurat de cele mai frumoase peisaje…de la paduri luxuriante si terase de orez absolut superbe, la oameni cu un caracter minunat.

 

Felicitari Fresh Holidays pentru seriozitatea si profesionalismul cu care va faceti treaba! Cu siguranta vom reveni la voi pentru concediile urmatoare.

 

Tine-ti-o tot asa pentru ca faceti o treaba minunata!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9335″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9336″ onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9331″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9332″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9333″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9334″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Bali” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-bali”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta