Testimonial Lorand si Vania Soares Szasz  – vacanta Mauritius aprilie 2019 – Long Beach Resort

Testimonial Lorand si Vania Soares Szasz – vacanta Mauritius aprilie 2019 – Long Beach Resort

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Tocmai ce ne-am intors din Mauritius dupa o experienta extrem de faina cu Fresh Holidays.

Am fost impresionati de partenerii locali pe care ii aveti acolo. Hotelul, firma care s-a ocupat de transfer si excursii, firma de rent-a-car.. toti au fost extrem de profesionisti si au luat de pe capul nostru orice preocupare.

Va multumim pentru asta si va felicitam ca si partenerii pe care ii alegeti se ridica la nivelul vostru.

Cat despre Mauritius.. ce sa zicem.. wow. Daca va plac plajele cu apa transparenta, dar nici nu vreti sa stati 7 zile intinsi la soare atunci Mauritius este alegerea potrivita. Pe langa tot ce aduce plaja exotica aveti si atractii turistice de vizitat, safari, hicking, parasailing, wind surfing si multe multe alte activitati.

A fost SUPER! 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10074″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”10075″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Mauritius” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-mauritius”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta