Iustina si Bogdan – Luna de miere in Singapore si Bintan – Octombrie 2018

Iustina si Bogdan – Luna de miere in Singapore si Bintan – Octombrie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Ne-am bucurat de o lună de miere excelentă in Singapore și insula Bintan cu ajutorul Ruxandrei! Am vizitat o parte din Singapore (Marina Bay Sands, Gardens by the Bay, grădina Zoo, China Town, insula Sentosa, s.a) fiind cazați la hotelul Oasia, aproape de linia de metrou și de China Town.

 

Condițiile au fost excelente, cu sala de fitness și piscina de la ultimul etaj frumos amenajată. Sfaturile Ruxandrei și ale lui Cosmin ne-au fost de ajutor in ceea ce privește transportul și timpul petrecut la obiectivele turistice cele mai importante de vizitat. Nu am avut griji cum ar fi achiziționarea biletelor de avion și ferry, a transferului de la aeroport la hotel, de la hotel la ferry, am primit îndrumări pentru a ne descurca la escala din Doha.

 

In Bintan cuvântul care ar descrie cel mai bine atmosfera de acolo este RELAXARE. Am profitat de vremea buna și ne-am relaxat in piscina infinity de la resortul Nirwana Gardens. Personalul de la resort a fost foarte amabil, mereu zâmbitor.

 

Acolo am făcut o mulțime de activități plimbare cu elefanții, cu buggy-ul, bowling, biliard și multe altele.

 

Cu această ocazie, mulțumim Fresh Holidays pentru contribuția voastră la minunata noastră lună de miere. Iustina & Bogdan (4-12 Octombrie 2018)[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ align=”left” title=”Oferte recomandate in Singapore si Indonesia” color=”#08af00″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_orderby=”rand” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-indonezia”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta