Ema si Robert – Luna de miere in Mauritius la hotelul Heritage Le Telfair – Iunie 2018

Ema si Robert – Luna de miere in Mauritius la hotelul Heritage Le Telfair – Iunie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Am avut o vacanta frumoasa, hotelul a fost de vis, oamenii foarte primitori, ne am relaxat, ne am plimbat.

 

Am inchiriat o zi masina cu sofer de la agentie si am fost in Port Louis – am avut norocul sa cunoastem un sofer foarte deschis care ne-a organizat el intreaga zi si ne-a dus pe unde a considerat el, inclusiv la el acasa, ceea ce pentru noi a fost o experienta unica. Ne-a cumparat tot felul de gustari traditionale, pana si trestie de zahar din camp:)), ne-a aratat si zona de munte, am fost si intr-un mall de unde am plecat cu cateva pungi:)), ne-a povestit tot drumul, nota 10 pentru el.

 

Am inchiriat in alta zi masina doar pentru noi, Robert isi dorea foarte mult sa conduca pe partea cealalta, sa guste din adrenalina aia:)) si desi am avut emotii, s-a descurcat foarte bine.

 

In ziua respectiva am avut o harta cu principalele atractii din Mauritius inconjurate de reprezentanta Agentiei si am fost peste tot unde ne-am propus.

 

Am mai luat si croaziera pe ocean, care a fost de vis, ne-am distrat tare in ziua aia, am baut cocktailuri delicioase, am facut snorkeling, am hranit maimute in mediul lor, am avut muzica buna, adrenalina maxima cu barca:)

 

Multe surprize am avut si din partea hotelului – cei de aici ne-au surprins de multe ori.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9110″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9111″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Mauritius” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-mauritius”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta