Delia Felea – Luna de miere in Mauritius – la hotel Ambre Resort & Spa – Decembrie 2017

Delia Felea – Luna de miere in Mauritius – la hotel Ambre Resort & Spa – Decembrie 2017

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3740″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]

Am petrecut luna de miere in Mauritius la inceputul lunii Decembrie.

Destinatia ideala pentru o luna de miere perfecta!

 

Multumim Ruxandrei pentru alegerea resortului ( Ambre Resort & Spa) in care ne-am simtit minunat. Personalul acestuia a fost incredibil de amabil si prietenos, facandu-ne sederea extraordinara.

Insula are o istorie foarte interesanta cu plaje superbe. Datorita excursilor puse la dispozitie de catre agentie, am reusit sa descoperim minunatiile acestei insule care intr-adevar se poate numi Paradis!

 

Am vizitat pamantul in 7 culori, fabrica de rom, cascada, gradina zoo si safari-ul acestuia in care am avut ocazia sa interactionam cu leii, am inotat cu delfinii si multe altele.

Aceasta luna de miere a fost o experienta de neuitat si toate acestea datorita agentiei Fresh Holidays si a Ruxandrei care ne-a fost mereu de ajutor, raspunzandu-ne la orice intrebare!

 

Recomandam oricui doreste o vacanta sau o luna de miere, Mauritius, in special resortul Ambre cu cea mai frumoasa plaja si conditii. Mii de multumiri Ruxandra!!

Va dorim Sarbatori fericite si un an nou fericit!!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3743″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”3752″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”3741″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”8239″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Mauritius” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-mauritius”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta