Cristian Necula – Vacanta Creta la hotel Aquila Rithymna Beach – iulie 2017

Cristian Necula – Vacanta Creta la hotel Aquila Rithymna Beach – iulie 2017

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

In Creta a fost super. Hotelul e foarte bun. Si mancarea e o clasa mai sus decat in Rhodos. Nu e aglomeratie la restaurant, vin si te aseaza ei la masa etc. Le-a facut la copii si vata de zahar. Plaja putea sa fie mai mare, desi nici pe plaja nu a fost foarte aglomerat. Ciudat e ca de o parte si de alta a plajei hotelului in apa sunt turnate betoane. Nu se poate  intra acolo. Nici macar eu nu am putut sa intru. Dar asta nu e o problema.

 

Masina am inchiriat-o de la TEZ ca a fost mai simplu. Si mi-au lasat-o la 40 de euro pe zi. Peugeot 107. O masina foarte buna, cu care am fost la acvariu la Heraklion. E mic dar e foarte frumos. Apoi am gasit o plaja la 18 km de hotel care se numeste Episkopi. Foarte draguta, exact ca  la Tzambica cu nisip foarte fin si apa curata. Si sezlongurile free.

 

Apoi am fost in sud la Plaxias (40km de hotel). O plaja foarte frumoasa plaja, dar nu am putut sa ne asezam intrucat batea un vant ferbinte ca din cuptor cu 60km/h. Vanturi catabatice. Abia apoi am citit ca plaja asta e batuta de vanturi din astea  ciudate. Dar am gasit alta plaja tot pe sud si mai frumoasa la 50km de hotel (o ora  cu masina). Triopetra adica la trei pietre. Si aici sezlongurile erau free si un peisaj superb.

 

Apa este turcoaz – albastru intens si are o claritate de n-am mai vazut pana acum. Si am vazut si Africa. Se vede cu ochiul liber. Si drumurile catre cele doua plaje sunt spectaculoase. Traversezi muntii. Cam atat am putut sa colindam cu fi-miu.

In concluzie, mi-a placut Creta. Nu am fost la Balos si nici la elafonisi pentru ca erau foarte departe, superaglomerate din ce ziceau cei care au reusit sa ajunga. Multumim mult Fresh Holidays!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8204″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8203″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8200″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Insula Creta” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-creta”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta