Testimonial luna de miere activa in Costa Rica – Manuela – Martie 2024

Testimonial luna de miere activa in Costa Rica – Manuela – Martie 2024

Am avut parte de 2 saptamani minunate in Costa Rica, cu ajutorul echipei Fresh Holidays care a avut grija ca totul sa fie organizat impecabil.

Am avut un program f incarcat, cu activitati in fiecare zi (pentru ca asa ne-am dorit) si ce am apreciat cel mai mult a fost faptul ca activitatile au fost adaptate la ceea ce ne-am dorit inca de la inceput de la aceasta experienta – zone mai putin comerciale, petrecut f mult timp in natura si experimentat cu adevarat pura vida.

Toti ghizii pe care i-am intalnit acolo ne-au intrat la suflet deoarece au o autenticitate aparte atunci cand te insotesc in activitati si tot ceea ce isi doresc este ca turistii sa aiba o vacanta de neuitat. Un alt efort din partea echipei Fresh Holidays pe care l-am apreciat mult a fost excursia de la Osa Peninsula, o experienta pe care ne-am dorit-o tare si care a fost pe masura asteptarilor.

A fost pentru prima data cand am apelat la o agentie pentru organizarea vacantei si, in urma acestei experiente super placute, cu siguranta ca vom mai organiza si alte viitoare experiente impreuna.

Costa Rica este o destinatie care efectiv nu are cum sa dezamageasca, este definitia raiului pe pamant pentru iubitorii de natura!

Multumim tare mult pentru profesionalism si flexibilitate!

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta