Testimonial vacanta grup familii cu copii in Costa Rica – Maya, Dan & Leea – Aprilie 2023

Testimonial vacanta grup familii cu copii in Costa Rica – Maya, Dan & Leea – Aprilie 2023

Ne-am obișnuit să mergem în vacanțele –  familii cu copii – organizate de Fresh Holidays pentru că eliminam orice stress legat de organizare! Totul este bine pus la punct, trebuie doar să te relaxezi și să te bucuri de experiențele ce s-au pregătit.

În plus, de fiecare dată, am avut ocazia să fim intr-un grup cu oameni interesanți cu care ne-am conectat foarte ușor, iar copii au avut tot timpul parteneri de joacă sau aventură.

Diana și Cosmin sunt foarte organizați, comunicativi, activitățile din Costa Rica au fost destul de variate, astfel încât pe parcursul celor 10 zile, au reușit să adreseze nevoile și așteptările fiecăruia – de la aventură prin junglă, rafting, hiking și tiroliana, pana la cele câteva zile de soare si relaxare. De asemenea, copii au avut cadouri surpriză oferite de Diana – tricouri personalizate pe măsura fiecăruia și un binoclu cu care să poată urmări tot ce mișcă prin pădure .

Mi-a plăcut foarte mult ghidul pe care l-am avut la dispoziție in prima jumătate a vacanței, Carlos fiind o adevărată enciclopdie umană, cu vorbele potrivite pentru a antrena și curiozitatea copiilor.

Așteptăm cu nerăbare următoarea vacanță în Vietnam!!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta