Testimonial vacanta grup familii cu copii Costa Rica – Elena, Robert, Patrick & Lara – Aprilie 2023

Testimonial vacanta grup familii cu copii Costa Rica – Elena, Robert, Patrick & Lara – Aprilie 2023

Chiar daca am fost putin sceptica la inceput, avand in vedere ca drumul este foarte lung pana in Costa Rica, iar noi avem doi copii plini de energie, de 5 si 11 ani, vacanta aceasta a fost de VIS!!!
Incepand de la zboruri si transferuri, cazare, activitati, totul a fost foarte bine organizat de echipa Fresh Holidays. Diana si Cosmin s-au ocupat de absolut toate detaliile excursiei, ceea ce a fost senzational pentru noi, nu ne-am batut capul cu nimic, doar ne-am bucurat pe deplin de vacanta.


Copiii s-au simtit minunat, ceea ce ne-a facut sa alegem in continuare acest tip de vacanta ~familii cu copii~. Se socializeaza, se leaga prietenii, iar joaca si distractia sunt pe primul plan (electronicele nu s-au folosit aproape deloc).


Cat despre Costa Rica…. Este un loc deosebit, ne-a ramas in suflet, iar activitatile pe care le-am avut aici ne-au facut sa o descoperim in cele mai interesante moduri: tiroliana, rafting, vizite la vulcani, aventuri prin jungla, concurs de pictat etc.


Bineinteles, la toate cele enumerate a contribuit si ghidul local pe care l-au ales cei de la Fresh Holidays, un tip care ne-a fermecat atat pe noi, adultii, cat si pe copii, Juan Carlos, de la care am aflat extrem de multe lucruri interesante despre toate locurile vizitate si nu numai.


Costa Rica ne-a incantat cu totul: oameni calzi, privelisti ce-ti taie rasuflarea, vegetatie luxurianta, animalute si pasari deosebite la tot pasul (iguane, lenesi, maimute, tucani, colibri, crocodili, soparle, ratoni etc), ape termale, vulcani activi sau nu, mancare buna, muzica, ocean, asfintituri de poveste!
La final, vreau sa-i multumesc lui Cosmin pentru „our view” din camera de la Arenal Manoa, a fost SENZATIE!!!

PURA VIDA!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta