Cosmin si Viviana Negru – vacanta Thailanda Bangkok si insula Koh Kood – noiembrie-decembrie 2017

Cosmin si Viviana Negru – vacanta Thailanda Bangkok si insula Koh Kood – noiembrie-decembrie 2017

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8090″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Salutare Cosmin,

Chiar astazi m-am gandit la tine, daca te-ai intors si cat de mult ti-a placut!

 

Despre Koh Kood numai si numai de bine. Away a fost superb, noi initial luasem camera deluxe Ocean View dar dupa vreo 2 zile, camerista a descoperit ca la baie nu se mai tragea apa bine si ne-au mutat la deluxe Ocean Front, adica un upgrade pe care l-am acceptat :), camerele simple si frumoase si ingrijite.

 

Mijlocul nostru de transport a fost caiacul, nu stiam sa merg pe scuter si nu am riscat cu Viviana ca pasager. Ne-a placut foarte mult cu caiacul, mergeam cu el la plaja de vis-a-vis, am fost cu el la o plaja mai pustie la vreo 15-20 minute si tot cu caiacul am fost pe rau la  cascada klong chao, cam la 30-35 de minute de Away.

 

La Away ne-a placut, viluta ocean front e mai mare ( doua paturi duble) si poate un pic mai accesorizata, terasele sunt mai maricele, pe cand ce luasem noi initial ca dimesiune era mai micuta ( un singur pat dubllu), in rest in ambele aveam aer conditionat si ventilator suspendat pe tavan.

Away avea doua restaurante, Escape in incinta complexului si Castaway chiar peste drum, desi aveau aceeasi mancare era mult mai ieftin la Castway. La castaway nu aveau bucatarie, tot ce comandam le faceau la escape si le aduceau. Dar in schimb faceau niste gratare cu peste proaspat fantastice, vreo 3 seri am mancat numai platouri cu diferiti pesti, creveti, scoici, calamari etc.

 

Toate transferurile au fost foarte ok. Mai greu a fost cu cel de pe insula, dar presupun ca e singura cale.

Am avut in Bangkok a doua zi un tur de o zi intreaga la pietele plutitoare si la kanchanaburi railway. Ne-a placut foarte mult si ne-am bucurat sa vedem cum traiesc localnicii dar eu nu l-as recomanda mai departe decat impartit, am petrecut foarte mult timp in masina, pe drumuri, fiind foarte departe si de bkk si unul de altul.

 

A fost o excursie minunata, ne va ramane gandul la ea foarte mult timp de acum inainte si  a ridicat stacheta foooarte mult. Desi a fost foarte frumos in Bangkok, Koh Kood este de vis, este o Thailanda de acum 30 de ani ( din cate am inteles) si ma bucur ca am reusit sa o vizitam acum pana sa devina mult prea turistica.

Multumim Cosmin pentru organizare, interes si profesionalismul de  care ai dat dovada de fiecare data!

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8086″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8089″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8095″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8096″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ align=”left” title=”Oferte recomandate in Thailanda” color=”#08af00″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_orderby=”rand” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-thailanda”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta