Laura Serghiescu – Circuit Essential Peru

Laura Serghiescu – Circuit Essential Peru

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3257″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Tocmai am revenit din vacanta in Peru si in primul rand, dorim sa multumim Fresh Holidays pentru o colaborare foarte reusita si profesionalismul dovedit in organizarea serviciilor.

Partenerii din Lima au fost foarte deschisi sa ne impartaseasca povestile si frumusetile locurilor vizitate si am apreciat faptul ca programul stabilit in prealabil s-a respectat cu rigoare. Deasemenea, recomandarile primite din partea lor s-au dovedit a fi foarte utile.

Experienta in Peru a imbinat cu succes elemente culturale, descoperirea unor traditii interesante, peisaje superbe, surprize culinare si intalnirea unor oameni foarte prietenosi.

Circuitul a fost unul activ, implicand multe plimbari in aer liber si timp petrecut in natura. Totodata, am avut alocat si timp liber.

Deasemenea, as vrea sa mentionez ca raportul calitate servicii-pret a fost unul ridicat, dat fiind faptul ca la momentul rezervarii, am facut niste comparatii, iar Fresh Holidays aveau cel mai complex circuit pentru un anumit nivel de pret, cel putin in cazul destinatiei Peru.

 [/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3258″ img_size=”medium”][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3256″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3255″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3254″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3252″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ align=”left” title=”Oferte recomandate in Peru” color=”#08af00″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_orderby=”rand” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-peru”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta