Toma si Sorin Dinu – Circuit in Peru

Toma si Sorin Dinu – Circuit in Peru

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2925″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2927″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]”Buna ziua,

Incerc sa spun cateva lucruri despre calatoria in Peru.
In primul rand a fost o calatorie pe care eu mi-o doresc de mult timp pentru rezonanta Machu Picchu (MP) dar nu numai.
Am fost placut surprins ca dincolo de MP organizatorii il ”asorteaza” cu multe alte obiective mai mult sau mai putin cunoscute iar ansamblul este ceva armonios. Astfel o sa vezi si multe biserici coloniale, orase cu piata aceea tipic spaniala ”Plaza del Armas” cu catedrala nelipsita, sau cel mai mare canion unde condorii, daca ai rabdare, apar dar pentru foto trebuie ”scule” si noroc! Sau Titicaca cu viata tipica locului, sau alte situri gen MP dar mai putin cunoscute.
Cand am vazut ca in fiecare zi grupul este altul, se constituie dimineata si se dizolva seara sau poate in ziua urmatoare am fost convins ca o sa ne pierdem la un moment dat. Dar, spre lauda peruanilor din turism nu a fost asa!
Traseul a fost urmat cu rigurozitate, in fiecare zi veneau dupa noi la hotel, ne incadrau 3-4 persoane (una venea la hotel, ne identifica si se asigura ca ai tot ce trebuie – bagaje, acte, bilete, etc.) apoi suna soferul care venea cu masina, ne urcam si hai la drum. In masina era ghidul care are grija sa iti inpartaseasa in spaniola si engleza, foarte multe informatii despre ce urmeaza, ce vezi, ce ar mai trebui sa vezi. Pregatirea ghizilor este foarte buna, vorbesc fluent engleza, urmaresc grupul si nu sunt nici foarte agasanti.
La un moment dat am ”fentat”ghidul, nu ne-am dus la intalnirea stabilita in ziua precedenta dar seara am primit telefon la hotel sa se asigure ca am ajuns cu bine inapoi!
Mancarea este Ok, desi nu pentru mancare am ales Peru!
Coditiile de cazare asa cum ne asteptam, echivalent 3 stele de la noi.
Mijloacele de transport, microbuze sau autobuze curate, noi si bine intretinute, uneori cam prea stramte la picioare pentru cei de peste 1,80 m, dar pe ansamblu OK.

Ce mi-a placut:
Diversitatea, mixtul acesta de lucruri vazute, de lume cu care te intalnesti si uneori reintalnesti, peisajul, peisajul, maretia lui si nu in ultimul rand oamenii.
Peisajul, peisajul, peisajul…
Ce mi-a placut mai putin:
Timpul de asteptare inainte de a pleca catre o destinatie este uneori prea mare mai ales atunci cand e vorba de a folosi avionul.
Hartuirea de catre localnici pentru a cumpara ceva! Nu va grabiti sa cumparati in Lima, in provincie este mai ieftin mai putin la Cusco si MP unde este de asemenea scump.
Poate sunt eu prea comod dar toaleta in curte la Titicaca parca este prea mult desi conditiile de curatenie si ”confort” acolo erau OK.

Bilant general Foarte bine
Daca m-as duce a doua oara? Cu siguranta da!”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2926″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2928″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta