Cristina Muntean – circuit Mexic

Cristina Muntean – circuit Mexic

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2943″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Buna ziua,

Imi cer scuze ca va raspund asa de tarziu insa eu am ajuns in tara doar pe data de 10 octombrie si am avut o perioada mai plina pana acum.
M-am intors foarte incantata din calatorie, a fost o experienta unica, deosebita si chiar nu au fost probleme pentru ca am fost singura. Programul s-a respectat intocmai, mesele, timpul de vizitat.
Singurele lucruri ce nu au fost ok a fost transferul, cand am ajuns in Mexico City m-a asteptat cineva la aeroport, insa masina de transfer a intarziat destul de mult (cam 30 de min).
In afara de aceste inconveniente, restul a fost peste asteptari, e o tara minunata cu oameni foarte primitori. Ghidul ce l-am avut a stiut cum sa prezinte totul asa incat sa ne capteze atentia, el insusi provenind dintr-o comunitate indigena din nordul Mexicului.
In grup am fost 11 persoane, majoritatea participantilor au fost din Spania, un cuplu din Malta si 2 persoane din Argentina. Mie mi-a fost foarte usor pentru ca vorbesc spaniola si altfel comunicarea a fost mult mai usoara.
Ce mi-a placut cel mai mult a fost regiunea Chiapas, plimbarea pe Canon del Sumidero, San Cristobal de las Casas ce este un oras de poveste, dar si regiunea Oaxaca – Puebla, orase coloniale de o frumusete aparte.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2941″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”2943″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”2946″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”2944″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta