Ciprian si Elena Grecu – Circuit privat India (Rajastan si Kerala) 14 zile – Aprilie 2017

Ciprian si Elena Grecu – Circuit privat India (Rajastan si Kerala) 14 zile – Aprilie 2017

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6338″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

In urma cu cateva zile ne-am intros din India.

 

India – Pamantul Celebrarii, India – Lumea Zeilor si al Zeitelor. Marea si incredibila Indie.

 

Am vizitat in doua saptamani India de Nord si de Sud, WOW ce maraton 🙂, ce experiente, ce peisaje, ce istorie.

 

India este tara contrastelor, este tara in care istoria te fascineaza, bogatia pe care a avut-o in trecut te face sa iti doresti sa lupti pentru ea, pentru ce minunatii si bogatii a oferit tuturor celor care au cucerit-o si condus-o.

 

Daca ai fost in Napoli si ai vazut traficul auto de acolo, mergi in India, o sa vezi de zece ori mai multa aglomeratie si trafic auto. Soferii nu respecta nicio regula de circulatie, dar nici accidente nu sunt – este un adevarat spectacol si adrenalina. Am traversat strada in plin trafic (prin loc nepermis) ridicand putin mana cum fac indienii, a fost senzational, parca m-am aruncat cu parasuta – adrenalina la maxim. 🙂

 

Se spune ca daca mergi in India exista riscul sa te imbolnavesti de malarie, sau sa ai mari probleme cu stomacul. Am fost ciupiti de tantari si am mancat in multe restaurante ale lor, am mancat toate fructele care “ne-au facut” cu ochiul si chiar de pe marginea drumului de la vanzatori, nu ne-am imbolnavit si nici nu ne-am simtit rau.

 

India este tara in care se mananca iute-condimentat, aici trebuie sa fiti atenti. Orice comandati este iute-condimentat. Daca nu va place sa mancati iute trebuie sa mentionati ospatarului acest lucru, dar putin iute tot va fi mancarea chiar daca ati cerut sa nu fie 🙂. Asa stiu ei sa gateasca.

 

Indienii sunt foarte diferiti, in Nord sunt foarte credinciosi si o au pe “Holy cow”, in schimb la Sud, indienii o mananca pe “Holy cow” fara nicio ezitare 🙂.

 

Dar oriunde ai merge sunt prietenosi si zambitori.

In india puteti merge la cumparaturi de diamante, aur si covoare, preturi bune si calitate. Rugati ghizii pe care vi-i recomanda agentia partener Fresh Holidays sa va conduca la aceste magazine.

 

In partea de Sud am gasit cea mai frumoasa plaja pe care am fost – o plaja lata si cu nisip din cel mai fin doar pentru noi pentru ca nu sunt atat de multi turisti pe cei 600 km de coasta cat are Kerala (statul din sudul Indiei cel mai verde). Dupa o calatorie in jungla Keralei (unde am vazut si elefanti salbatici) am coborat la Marea Arabiei pentru o relaxare completa de 2 zile.

 

Multumesc Fresh Holidays pentru recomandarea facuta de a vizita India, a fost super! Abia asteptam sa vizitam si Estul Indiei.

 

Sa stiti ca doua saptamani (cum am avut noi) nu sunt suficiente! 🙂

 

La sfarsit am ramas cu gustul “mmmm, ce as mai vrea…” 🙂.

#SharingTheExperienceIndia
#ConcursFreshHolidays
#ElenaCiprianVacanta

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6338″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6336″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6335″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6334″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6333″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6332″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6331″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6330″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6339″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ align=”left” title=”Oferte recomandate in India” color=”#08af00″][vc_empty_space height=”20px”][vc_btn title=”Pentru oferte recomandate in India, accesati pagina dedicata, aici” color=”turquoise” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.freshholidays.ro%2Foferte-circuite-vacante-india%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta