Lucian si Melinda D – Vacanta activa si romantica in Costa Rica – Octombrie 2016

Lucian si Melinda D – Vacanta activa si romantica in Costa Rica – Octombrie 2016

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Buna,

numele meu este Luci D. si impreuna cu sotia mea Melinda suntem doi globetrotter patimasi care iubim sa calatorim pana in prezent am vizitat aproximativ 60 tari. Anul trecut ne am hotarat sa vizitam Costa Rica si dupa multe cautari am ajuns sa cunoastem Fresh Holiday(Cosmin),am ramas impresionat de la inceput de abordarea lui Cosmin care era altceva fata de ce stiam noi despre agentiile de turism(si stim fff multe agentii romanesti, si cateva de afara am mers in multe concedii si cu tour operatori din tara vizitata fara intermediari). Una e sa cumperi un pachet de la o agentie (probabil de la un angajat care nu a vizitat acea tara) si una e sa cumperi de la un globetrotter impatimit care a vizitat acea locatie si care are o pasiune enorma.

Dupa 2 saptamani de Costa Rica in care totul a fost perfect organizat, perioada in care a fost ales totul perfect pentru noi de la hoteluri, transfer, tururi optionale pot zice ca am ajuns pe mana unui adevarat profesionist pe care il recomandat cu caldura tuturor cunoscutilor.

Preturile au fost mai mult decat onorabile la tot ce am vizitat si conditiile in care am locuit plus interesul aratat si inainte sa luam acest pachet cat si pe parcursul circuitului chiar si dupa.
Dupa 12 ani in care am vizitat fff multe tari si am lucrat cu multe agentii am scris primul meu testimonial in semn de recunostinta pentru profesionalismul lui Cosmin si pe aceasta cale vreau sa ii multumesc.
Multumim Cosmin pentru tot ajutorul tau si sper la cat mai multe concedii rezervate prin Fresh Holiday.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6015″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6009″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6011″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6014″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6016″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta