Testimonial luna de miere in Bali – Andreea si Puiu – noiembrie 2023

Testimonial luna de miere in Bali – Andreea si Puiu – noiembrie 2023

I-am ales pe cei de la Fresh Holidays sa ne organizeze luna de miere in Bali si nu regretam nicio clipa.

S-au asigurat atat inainte, cat si pe tot parcursul vacantei ca totul este conform asteptarilor noastre, de la documentele necesare, pana la surprize in camerele de hotel. In ceea ce priveste destinatia, Bali este superb. Recomandam sa va impartiti vacanta in 2 etape, Ubud si plaja. Pentru a putea vizita tot, sunt necesare 3 saptamani. Noi am stat 10 zile si ne-am axat pe cultura balineza, templele, terasele de orez, plantatiile de cafea , urmand sa ne relaxam in Nusa Dua in ultimele zile.

Ne-a placut mult mai mult zona Ubud, mai multa vegetatie, serviciile mai bune, preturile mai bune. Hotelurile de la plaja, Nusa Dua, cele din zona Uluwatu sunt foarte aglomerate,  preturi foarte mari si serviciile cam ca la noi, astepti min. 20 min pana te baga cineva in seama, desi noi am fost in extrasezon.

Partenerii Fresh Holidays locali sunt extraordinar de amabili si atenti si va sfatuim sa tineti cont de toate recomandarile lor in ceea ce priveste itinerariul excursiilor, restaurante locale, ce merita vizitat si ce nu. Vancanta se completeaza cu o cascada, desi avem multe frumoase si in Romania. Noi am ales Banyumala, pentru ca te poti balaci acolo, insa traseul este unul mediu ca si dificultate. Suveniruri se cumpara din Kintamani, sunt la jumatate de pret fata de Ubud si un sfert fata de magazinele din zona de plaja. Noi am fost curajosi si am inchiriat si un scuter pentru a explora pe cont propriu zona de sud-vest, am fost la piata locala, am mancat de la localnici, experienta completa.

Pe scurt, Bali este o destinatie pentru toate gusturile, de la plaje intinse, hoteluri luxoase, pana la trasee de trecking (cascade, vulcanul Batur, terase de orez) si pentru cei aventurosi, rafting pe Ayung si sporturi nautice. Bugetul este din nou foarte flexibil, nota de plata pentru o masa 2 persoane variaza de la 100,000 RPI ( aprox. 6.6 USD) la localnici ( cea mai gustoasa mancare ever) pana la 1,000,000 RPI (aprox. 66.6 USD) la un restaurant dintr o zona exclusiv turistica.

Ce ne-a placut cel mai mult: Ayung Resort, Tanah Lot si palatul regal din Mengwi.

Ce ne-a placut cel mai putin: atentie la genti, portofele, unde schimbati bani si ATM-uri.

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta