Andreea Stefana – Luna de miere in India (Rajasthan si Kerala) 13 zile – Mai-Iunie 2018

Andreea Stefana – Luna de miere in India (Rajasthan si Kerala) 13 zile – Mai-Iunie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imi doream pentru luna de miere un loc diferit de tot ce vazusem pana atunci, un loc memorabil in care sa ne aventuram si sa uitam de tot ce inseamna casa si Bucuresti.

 

Asa am ales sa vizitam India si Taj Mahal – simbolul iubirii, prin intermediul agentiei Fresh Holidays, care ne-a oferit cea mai potrivita excursie pentru noi, turul privat luxury de 13 zile.

 

In toate review-urile pe care le citisem despre India, peste tot scria ca trebuie sa te astepti la ce-i mai rau, ca mizeria, haosul si aglomeratia domnesc, ca mancarea este mult prea condimentata pentru gustul europenilor si conditiile sunt vitrege. Insa Cosmin ne-a linistit impartasindu-ne din experienta lui in India, intr-un circuit asemanator si ne-am zis ca merita sa incercam, nu are ce sa iasa rau si asa a fost.

 

Ne-am bucurat de aceasta ‘luna de miere’ din tot sufletul, am fost impresionati de locurile frumoase pe care le-am vizitat (nu am vazut nimic mai frumos decat Taj Mahalul) am fost placut surprinsi de amabilitatea, caldura si profesionalismul ghizilor, ne-am simtit bine primiti in India.

 

In primele 7 zile am vizitat nordul Indiei si Triunghiul de Aur New Delhi-Jaipur-Agra pe o vreme arzatoare – 47 grade, iar ultimele 6 zile le-am petrecut in sudul Indiei, in Kerala, unde incepuse sezonul musonic cand am ajuns noi si a plouat/picurat in fiecare zi.

 

Caldura din nord a fost insa usor de suportat datorita activitatilor antrenante si uimitoare pe care le-am avut in fiecare zi (sa nu ratati plimbarea cu elefantul pana la Fortul Amber din Jaipur, plimbarea cu ricsa – o bicicleta cu 3 roti printre stradutele inguste si aglomerate din New Delhi – adrenalina curata, vizita la temple si Taj Mahal – o minune din marmura alba dedicata iubirii, care iti confera un sentiment de iubire profunda, armonie, echilibru si liniste sufleteasca).

 

Nici vremea din sud nu ne-a deranjat pana la urma, chiar daca ne doream sa facem plaja. In schimb am stat la piscina, pe ploaie, si a fost inedit. Ne-am bucurat de vegetatia luxurianta, de culturile de ceai si condimente, ne-am aventurat prin jungla Indiei, ne-am plimbat cu houseboat-ul pe lacurile din Kerala , a fost ceva unic.

 

India este un tinut al contrastelor astfel ca diferentele dintre nord si sud sunt evidente, de aceea consider ca experienta pe care am trait-o aici a fost una completa.

 

Ar fi foarte multe de impartasit dar imi este foarte greu sa exprim in cuvinte ce am simtit si trait in aceasta lume, mult prea diferita fata de a noastra, o tara controversata, o lume a altor culori, a altor sunete si mirosuri si a altor obiceiuri.

 

O religie si o cultura mult diferita fata de a noastra, dar care te impresioneaza si te uimeste in fiecare zi .

 

Recomand tuturor sa faca o calatorie, macar o data in viata, in India!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”9180″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”9179″ img_size=”medium”][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9173″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”9175″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”9178″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”9177″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”9176″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”9181″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”9174″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”9183″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ align=”left” title=”Oferte recomandate in India” color=”#08af00″][vc_empty_space height=”20px”][vc_btn title=”Pentru oferte recomandate in India, accesati pagina dedicata, aici” color=”turquoise” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.freshholidays.ro%2Foferte-circuite-vacante-india%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta