Andreea Madalina si Alexandru Manzala – Luna de miere in Mauritius – Aprilie – Mai 2018

Andreea Madalina si Alexandru Manzala – Luna de miere in Mauritius – Aprilie – Mai 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Felicitari Ecaterina pentru profesionalismul si rabdarea ta!

 

Felicitari intregii echipe Fresh Holidays!

 

Sunteti exemplul perfect a ceea ce inseamna o agentie de turism, iar noi am gasit fix ceea ce cautam: niste oameni care te fac sa te simti ca si cum ai fi singurul client. Isi dedica tot timpul si toata atentia si nu incearca sa iti vanda cele mai scumpe pachete, ba mai mult iti ofera variantele cele mai convenabile pentru bugetul fiecaruia.

 

In plus, nu se rezuma la pachetul in sine si atat, ci iti ofera toate informatiile de care ai avea nevoie pentru o vacanta (locuri de vizitat, preturi, ponturi, starea vremii etc.)

 

Este foarte interesant cum ne-au facut sa capatam incredere in serviciile lor in conditiile in care toate discutiile au fost purtate pe email si telefonic.

 

Luna noastra de miere in Mauritius a fost wow! Va multumim din tot sufletul si cu siguranta vom deveni clientii vostri fideli:)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9123″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9125″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9124″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Mauritius” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-mauritius”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta