Radu si Alexandra – Luna de miere in Mauritius la hotel Ambre Resort- Septembrie 2018

Radu si Alexandra – Luna de miere in Mauritius la hotel Ambre Resort- Septembrie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Am auzit de agentia Fresh Holidays de la o prietena pasionata de traveling si de posibilitati faine de a calatori atat prin intermediul agentiilor clasice cat si a agentiilor de tip DIY.

 

Urmaream sa ajung intr o locatie exotica pentru luna de miere si aveam cateva criterii de bifat : apa cristalina, un loc sigur, care iti ofera si ceva activitati plus un buget estimativ.

 

Cu ajutorul lui Cosmin care de la primul e mail s a aratat extrem de implicat am ales Mauritius.

 

Absolut toate detaliile pe care am dorit sa le cunosc mi le a oferit atat via e mail cat si la telefon. Toate informatiile adunate de la cei care au calatorit in Mauritius dar si cele pe care personal le aflase ne au ajutat mult in cadrul excursiei care a fost una de nota 10.

Am ales o cazare de 8 nopti la Ambre a Sun Resort, cu allinclusive in luna septembrie. Stiu, suna „romaneste” acest allinclusive, insa diversitatea si calitatea mancarurilor servite ne a impresionat.

Avand in vedere ca eram in luna de miere am avut parte si de o cina festiva, din partea casei, pe malul oceanului.

 

Ca si excursii am luat, la recomandarea lui Cosmin, One Live Speed Boat, care a fost una mi nu na ta! Oamenii sunt de o veselie contagioasa, canta, povestesc, iar pe mine m a lasat ghidul chiar sa conduc salupa rapida destul de mult.

 

O alta excursie a fost cea cu delfinii, cu catamaranul, unde spre ghinionul meu nu am vazut multi delfini, insa am vazut o balena in toata splendoarea ei. Am ales pentru a bifa cele mai importante obiective terestre un sofer doar pentru noi, iar alegerea a fost una extraordinara deoarece omul ne a povestit multa istorie si lucruri tipice mauritienilor din prezent, pe care altfel nu le am fi aflat. Toate aceste excursii le am contractat prin omul de contact alocat la fata locului de catre Fresh Holidays. Restul zilelor le am petrecut in resort, activitatile oferite sunt multiple, iar peisajele minunate. Singurul minus este acela ca pe acea parte a insulei soarele nu apune in ocean, deci culorile acelea minunate de la apus au lipsit:(

 

Multumim mult FH, multumim Cosmin, si cu siguranta vom mai apela la voi! Va las la sectiunea de comentarii cateva poze din excursia noastra.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9846″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9845″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9844″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9842″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Mauritius” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-mauritius”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta