Circuit Chile 2022 – circuit si vacanta in Chile si Insula Pastelui

Mai stii cand voiai sa spui ca pleci departe si spuneai ca pleci in „Patagonia”?

Programele noastre recomandate pentru a explora si vizita aceasta destinatie, nu ajung doar in Patagonia, la capatul lumii.

Iti ofera itinerarii complexe, armonizate, in asa fel incat sa de bucuri de tot ce are mai frumos si spectaculos de oferit  acest loc, intr-un singur circuit.

Din Desertul Atacama, unde pe langa obiectivele naturale unice in lume poti sa petreci una sau mai multe nopti pentru a explora Cosmosul, de la observatoarele astronomice de aici (unele dintre cele mai puternice din lume) pana in Patagonia, circuitele organizate de Fresh Holidays nu sunt simple programe turistice ci adevarate expeditii experientiale.

Degustari de vinuri chiliene la cele mai bune crame din tara, tururi gastronomice, vizite ale satelor si oraselor traditionale, natura, aventura, hiking, trekking, croaziere printre ghetari, toate sunt experiente unice de care te poti bucura in cadrul acestor programe.

Si toate circuitele si vacantele Fresh Holidays sunt 100% personalizabile.

Adica niciun program nu este fix. Il poti ajusta dupa bunul plac. De exemplu, cei mai mult calatori prefera sa combine circa 8-9 nopti intr-un circuit in Chile continental cu 3-4 nopti in Insula Pastelui iar altii adauga adesea si cateva nopti in Patagonia Argentiniana sau chiar in Buenos Aires ori Rio de Janeiro. Astfel ajungem sa configuram adevarate expeditii personalizate in unele dintre cele mai spectaculoase locatii din America de Sud.

Iti mai recomandam si combinatia de programe de tip circuit Chile si Peru.

Aceasta varianta iti ofera un mix perfect de cultura, experiente autentic locale, natura, aventura si care iti garanteaza ca te vei intoarce acasa cu zeci de amintiri pentru o viata.

Preferi mai multa relaxare? Nicio problema. Poti petrece mai mult timp in hoteluri sau haciende coloniale cu SPA, in zonele cu crame pentru a te bucura de faimoasele vinuri si o friptura de vita de cea mai buna calitate.

Sau poti zbura peste desertul Atacama si pasarile flamingo in balon, admirand frumusetea naturala a acestui peisaj unic in lume, de la altitudine.

Posibilitatile sunt nelimitate iar imaginatia noastra la fel.

Detaliile complete ale conditiilor de calatorie in Chile si protocoalele sanitare in vigoare le regasiti aici.

Colegii nostri din Chile ne transmit frecvent comunicate oficiale cu masurile care se iau sau se vor lua, noutati cu privire la evolutia pandemiei la nivelul tarii, etc. Documentele oficiale si informarile oficiale le puteti accesa pe link-urile de mai jos.

Va invitam sa le studiati pentru a va convinge ca actionam impreuna cu toate entitatile implicate in procesul de organizare a calatoriilor in aceasta destinatie, pentru a garanta cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor si siguranta turistilor din toate punctele de vedere.

mai mult

Vreau oferta