E-Visa pentru Thailanda disponibila acum, on-line, pentru cetatenii romani

E-Visa pentru Thailanda disponibila acum, on-line, pentru cetatenii romani

Gata cu cozile, viza de Thailanda este disponibila on-line

 

BIG NEWS, people – incepand de ieri (14.02.2019), puteti sa aplicati si sa luati visa-on-arrival (adica cea valabila 15 zile) on-line, pentru Thailanda. Deci gata cu cozile de 2 ore si cu pierdut timp in aeroport, acum tot ce trebuie sa faci este sa faci un cont si sa ai la tine visa electronica printata la sosire. Welcome to the digital era J

Daca ai e-visa, trebuie doar sa dai pasaportul si hartiea cu e-visa printata. Daca nu o ai, vei ramane la coada si veti obtine , ca si pana acum, visa-on-arrival (procedurile, conditiile si documentele cerute raman aceleasi).

Viza este valabila 15 zile din momentul intrarii si se poate lua on-line de AICI:  https://thailandevoa.vfsevisa.com/thailand/online/home/index

Cum procedezi?

Iti faci un cont si incarci coperta pasaportului, pagina cu detaliile tale personale, biletele de avion (de intrare si iesire din tara), rezervarea de cazare si o fotografie.

 

Cat costa e-visa?

In acest moment, costul vizei este de 0 baht, cel putin pana la 30 aprilie 2019. Dupa aceasta data, vom vedea daca se va reveni la pretul anterior (2000 baht – 56 euro) sau nu.

Costul de procesare: pentru o e-visa livrata in maxim 72 ore, se plateste 600 baht (17 euro). Pentru o e-visa livrata in conditii de urgenta, adica 24 ore, se plateste 2500 baht (70 euro).

#ATENTIE E-visa este valabila NUMAI daca intri in Thailanda prin punctele de trecere frontiera de la cele doua aeroporturi din Bangkok (Suvarnabhumi si Don Muang) si aeroporturile Chiang Mai si Phuket.

Vezi AICI o selectie de oferte #FRESH si preturi #earlybooking pentru pachete recomandate in Thailanda – Phuket, Krabi, Koh Samui, Koh Chang. It’s time for some #FRESHexepriences!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta