Ce destinatii au ales turistii Fresh Holidays in 2019

Ce destinatii au ales turistii Fresh Holidays in 2019

#FRESHdestinations sau ce au ales turistii FRESH Holidays in 2019

Anul 2019 a insemnat un an plin de calatorii memorabile pentru turistii Fresh Holidays si proiecte deosebite pe care le-am desfasurat in aceasta perioada. A fost un an al provocarilor iar feedback-ul primit de la voi, de fiecare data cand v-ati intors din vacanta, ne-a dat energia necesara pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce ne-am propus pentru 2019.

In 2019, 1810 persoane au ales o vacanta marca Fresh Holidays. Dintre acestia, 1605 au fost adulti si 205 copii.

Ei au petrecut in total in vacanta peste 12.700 de nopti si au vizitat peste 20 de destinatii exotice si peste 40 de destinatii Europene.

In topul preferintelor celor care au ales in 2019 o vacanta marca Fresh Holidays, s-a aflat Mauritius. Aceasta Insula a Paradisului a fost preferata de cuplurile care au plecat in luna de miere, dar si de familiile cu copii.

La mica distanta, a doua cea mai solicitata destinatie a fost Bali iar peste 50% dintre cei care au mers in Bali au combinat aceasta locatie cu Insulele Gili dar si cu Singapore.

Pe locul 3 se situeaza Thailanda, destiantie preferata in general de cei care au dorit o vacanta combinata, cu un pic de explorare si vizitare a principalelor obiective turistice din Bangkok si imprejurimi in prima parte a sejurului, urmata de cateva zile relaxante la plaja. Musai de incercat, in aceasta combinatie #FRESH!

In topul destinatiilor preferate de cei care au dorit vacante active, circuite, explorare si experiente autentic locale, s-a aflat in 2019 Vietnamul, de cele mai multe ori in combinatie cu Cambodgia, urmat in deaproape de India, unde am dezvoltat o multime de itinerarii experientiale, create de la zero pentru turistii care au cautat sa descopere India autentica.

Destinatia noastra de suflet, care a avut totodata si o creste foarte mare in 2019 si care se situeaza pe locul 3 in topul preferintelor turistilor activi este Costa Rica.

Alte locuri inedite unde s-a calatorit in numar destul de mare in 2019 sunt: Peru, Chile, Argentina dar si Malaezia si Myanmar.

Tot in 2019, echipa noastra a a vizitat si explorat pe indelete destinatii precum Vietnam, Thailanda sau Mauritius, unele dintre ele vizitate deja de 2 sau 3 ori in trecut, toate aceste calatorii avand ca scop insusirea de noi informatii utile, experienta personala si expertiza pentru a fii pregatiti sa raspundem celor mai mari provocari venite din partea voastra 🙂

Si va multumim pe aceasta cale pentru zecile de mesaje frumoase si fotografii pe care ni le-ati trimis din vacantele voastre si pentru cele peste 50 de testimoniale pe care le-ati publicat in 2019 pe pagina noastra de Facebook sau pe care ni le-ati trimis prin e-mail.

Toate aceste impresii si feedback-ul vostru sincer reprezinta o adevarata sursa de inspiratie pentru calatorii care vor alege la un moment o vacanta personalizata, marca Fresh Holidays.

Iar pentru noi sunt adevarate pastile de energie si reprezinta cea mai mare satisfactie profesionala si inima ni se umple de bucurie cand citim mesajele si vedem fericirea de pe chipurile voastre in vacantele organizate de Fresh Holidays.  #recunoscatori

In prag de sarbatori tragem linie, ne pregatim sa ne incarcam fortele si vom incepe anul 2020 cu noi provocari si proiecte inedite, pe care abia asteptam sa le impartasim cu voi. Si ca in fiecare inceput de an, ofertele speciale nu vor intarzia sa apara. #waitforit

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi pe toate canalele social media si alegeti de fiecare data sa va transformati vacantele in calatorii cu adevarat memorabile, apeland la serviciile consultantilor Fresh Holidays.

Continuam si in 2020 cu #FRESHexperiences care merita spuse!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta