Conditii de calatorie Sri Lanka

–           Sa detina o viza turistica valabila. Toate solicitarile de viza trebuie depuse online. Informatii suplimentare pot fi consultate pe pagina www.eta.gov.lk.

–           Rezultat negativ al unui test PCR, efectuat cu maxim 72 de ore inainte de imbarcare sau rezultatul negativ al unui test rapid antigen (auto-testarea nu este acceptata), efectuat cu maxim 48 de ore inainte de imbarcare. Copiii cu varsta sub 12 ani sunt exceptati.

–           Sa achite polita obligatorie de asigurare locala pentru COVID-19 in cuantum de 12USD pentru o polita care acopera 50.000USD/o perioada de o luna (inclusiv pentru copiii cu varsta sub 2 ani). Plata se poate efectua prin intermediul paginii de internet: https://portal.pionline.lk/covidinsurance/.

–           Sa completeze formularul de declaratie de sanatate online pe pagina https://airport.lk/health_declaration/index si sa incarce documentele relevante (certificat de vaccinare, rezultatul negativ al testului pentru COVID-19 efectuat inainte de plecare, pagina cu datele de identificare din pașaport etc.) pentru obtinerea codului QR.

–           Trebuie completat un formular separat pentru fiecare dintre copiii insotiti (daca este cazul).

–           Nota: Calatorii complet vaccinati, daca sunt insotiti de copii cu varsta intre 12-18 ani nevaccinati/nevaccinati complet, trebuie sa achite contravaloarea testelor tip PCR la sosire – 40 USD/test. Calatorii pot achita testele PCR la laboratorul aprobat de Ministerul Sanatatii (MOH) din Aeroportul International Bandaranaike (BIA) sau la orice alt laborator aprobat de Ministerul Sanatatii.

–           La sosirea in aeroport este necesara prezentarea urmatoarelor documente:

–           rezultatul negativ al testului PCR sau antigen pentru COVID-19 (redactat in limba engleza);

–           certificat/card de vaccinare in original (impreuna cu o copie legalizata a traducerii in limba engleza daca certificatul/cardul nu este redactat in aceasta limba sau daca datele relevante nu sunt indicate in limba engleza);

–           codul QR generat dupa completarea formularului de declaratie de sanatate online (pe telefonul mobil/tiparit). Nu se solicita efectuarea testelor PCR la sosire pentru calatorii complet vaccinati.

–           Copiii nevaccinati: • Nu este necesar test PCR la sosire pentru copiii nevaccinati cu varsta de pana la 12 ani și carora li s-a permis sa calatoreasca cu parintii lor. • Copiii cu varsta intre 12 -18 ani nevaccinati trebuie sa fie supuși testarii PCR la sosire la laboratorul aprobat de Ministerul Sanatatii de la BIA sau la orice alt laborator aprobat de Ministerul Sanatatii și sa transmita rezultatul reprezentantului Ministerului Sanatatii din zona. Daca rezultatul testului PCR din ziua 1 este negativ (sau daca este pozitiv cu o valoare CT > 30), li se va permite sa calatoreasca cu parintii lor.

Intrucat totul este intr-o continua dinamica, recomandam ca inainte de calatorie sa consultati site-urile autoritatilor oficiale pentru a fi la curent cu conditiile actualizate de calatorie: https://www.mae.ro/travel-conditions si https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Informatii suplimentare

  • Disclaimer

De ce sa alegi Fresh Holidays

Cunoastem ceea ce iti recomandam – Cele mai multe dintre destinatiile promovate au fost deja vizitate noi. Consultanta de specialitate pe care o primesti este primul pas in organizarea calatoriei potrivite pentru tine. 

Calitatea superioară a serviciilor prestate in timpul calatoriei – Lucram doar cu parteneri directi de top (companii aeriene, agentii locale si hotelieri) in destinatiile pe care le promovam. 

Clientii nostri ne recomanda – printre motivele principale pentru care mii de călători aleg serviciile Fresh Holidays se numara: 

  • Promptitudinea – raspundem rapid mesajelor si solicitarilor 
  • Flexibilitatea – suntem deschisi in a personaliza fiecare program si calatorie si in a gasi soluțiile potrivite pentru nevoile tale reale
  • Cunoasterea in detaliu a destinatiilor promovate si informatiile pe care le furnizam
  • Calitatea si corectitudinea serviciilor oferite in raport cu prețurile practicate
  • Siguranta pe toata durata calatoriei – suntem in contact permanent si raspundem 24/7 impreuna cu partenerii locali pentru a solutiona orice situatie aparuta in timpul vacantei

Mai multe motive gasesti chiar in povestile lor. 

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta