Conditii de calatorie Mexic

 • Conditii generale:
 • – Pasaport valabil pentru cel putin 6 luni de la momentul iesirii de pe teritoriul mexican;
 • – Important: se recomanda evitarea folosirii pasapoartelor temporare.
 • – Biletul de avion dus-intors sau itinerariul turului turistic care include vizitarea Mexicului, dovada rezervarilor de cazare si a celorlalte servicii turistice contractate, invitatie legalizata la un notar (daca mergeti in vizita la o persoana care locuieste in Mexic), etc.
 • – Dovada detinerii resurselor financiare suficiente pentru perioada calatoriei (bani in efectiv, extras de cont bancar, etc.); – sa aveti un extras de cont cu fonduri suficiente disponibile (nu se specifica ce inseamna suficiente) dar sa apara cateva sute de EURO macar in contul respectiv sau cash.
 • – Asigurare de calatorie/sanatate/viata care sa aiba acoperire in Mexic;
 • – Formularul migratoriu mexican denumit „Forma Migratoria Multiple” (companiile aeriene sunt obligate sa vi-l ofere spre completare inainte de aterizarea in Mexic; – de asemenea il puteti completa on-line la adresa: https://www.inm.gob.mx/fmme/publico/solicitud.html fiind necesara imprimarea acestuia); Ofiterul de migratie va inmana cetateanului strain partea detasabila a formularului respectiv, acesta trebuind sa fie prezentat in mod obligatoriu la parasirea Mexicului. Pierderea sau furtul trebui notificate la politie. Pe baza notificarii se cere un duplicat de la cel mai apropiat biroul al Institutului National de Migratie, fapt ce presupune si achitarea unei amenzi contraventionale de aprox 65 USD.

Recomandam sa mai aveti la voi o adeverinta de la angajator, tradusa in limba engleza din care sa reiasa ca sunteti angajati cu carte de munca. Nu e nevoie sa fie legalizata neaparat dar macar sa fie in engleza si sa fie cu antet/stampila / semnatura de la angajator. De asemenea, recomand sa mai faceti si acest formular de sanatate: 

 • – Unele companii aeriene solicita la momentul imbarcarii pe aeroportul de origine din Romania/Europa completarea online a unui chestionar de sanatate (https://www.vuelaseguro.com) si prezentarea codului QR pentru a putea realiza check-in-ul. Se recomanda consultarea cu atentie a condiiilor suplimentare impuse de companiile aeriene pentru a evita orice neplacere la momentul imbarcarii.

Intrucat totul este intr-o continua dinamica, recomandam ca inainte de calatorie sa consultati site-urile autoritatilor oficiale pentru a fi la curent cu conditiile actualizate de calatorie: https://www.mae.ro/travel-conditions si https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Informatii suplimentare

 • Disclaimer

De ce sa alegi Fresh Holidays

Cunoastem ceea ce iti recomandam – Cele mai multe dintre destinatiile promovate au fost deja vizitate noi. Consultanta de specialitate pe care o primesti este primul pas in organizarea calatoriei potrivite pentru tine. 

Calitatea superioară a serviciilor prestate in timpul calatoriei – Lucram doar cu parteneri directi de top (companii aeriene, agentii locale si hotelieri) in destinatiile pe care le promovam. 

Clientii nostri ne recomanda – printre motivele principale pentru care mii de călători aleg serviciile Fresh Holidays se numara: 

 • Promptitudinea – raspundem rapid mesajelor si solicitarilor 
 • Flexibilitatea – suntem deschisi in a personaliza fiecare program si calatorie si in a gasi soluțiile potrivite pentru nevoile tale reale
 • Cunoasterea in detaliu a destinatiilor promovate si informatiile pe care le furnizam
 • Calitatea si corectitudinea serviciilor oferite in raport cu prețurile practicate
 • Siguranta pe toata durata calatoriei – suntem in contact permanent si raspundem 24/7 impreuna cu partenerii locali pentru a solutiona orice situatie aparuta in timpul vacantei

Mai multe motive gasesti chiar in povestile lor. 

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta