Circuit in Chile si Argentina – de ce sa alegi acest program marca Fresh Holidays

Circuit in Chile si Argentina – de ce sa alegi acest program marca Fresh Holidays

[vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”9889,6970,6969,6958,2987,2985,6961″ img_size=”788×400″][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Conceput impreuna cu partenerii nostrii din Chile si Argentina, circuitul este experienta completa a unui taram aparte, ce iti va permite sa intri in contact cu peisajele larg deschise ale naturii chiliene, sentimentul de libertate fiind cel care te va calauzi pe toata durata experientiei tale Essential.

 

In cadrul  Circuitului Chile si Argentina Experience vom strabate intreaga suprafata teritoriala a statului Chile, traversand astfel multe tipuri distincte de clima, de la clima alpina si glaciara specifica sudului extrem, pana la clima tropicala sau chiar desertica, specifica nordului, trecand de asemenea si prin zona mai blanda tipica orasului Santiago. Sa amintim cateva puncte din program:

 

Buenos Aires

Vom vizita faimoasa Plaza de Mayo, bulevardul si cel mai vechi cartier rezidential din Buenos Aires – San Telmo. Pe strazile cu piatra cubica ne vom pierde printre magazinele de artizanat si antichitati, vom observa localnici dansand tango in plina strada si vom admira arhitectura deosebita. Nu ratam nici vizita la faimosul stadion Boca Juniors ca mai apoi sa trecem in zona moderna a orasului – zona portului Madero. Ne indreptam apoi spre  cartierul Retiro si cartierul Palermo ca in final sa ajungem in Recoleta, unde se afla cimitirul faimos in toata lumea unde odihneste Eva Peron (Evita). Dupa-amiaza este libera pentru plimbarile in voie si relaxare. Seara mergem la un restaurant local unde ne vom bucura de cina traditionala si un spectacol de tango autentic.

 

Seara de tango si cina traditionala

Tango-ul Argentinian isi are originile la mijlocul secolului XIX si era la inceput un dans practicat in faimoasele “bordellos” dar si in porturi si fabrici de catre clasa muncitoare si paturile inferioare ale societatii de la acea vreme. Abia mult mai tarziu a ajuns sa fie un dans de societate asociat cu nobilimea pentru ca mai apoi sa fie inscris in patrimoniul UNESCO?

 

San Pedro de Atacama

Ghidul nostru ne va transfera la aeroportul din Santiago pentru zborul intern spre Calama, in inima desertului Atacama. De acolo, noul ghid ne va prelua pentru programul din zilele ce vor urma. Plecam apoi spre San Pedro de Atacama trecand pe langa lantul montan Domeyko. Dupa-amiaza vom porni in excursie prin muntii de sare unde vom admira privelistea asupra “Vaii Mortii”, vom urca pe cea mai mare duna din zona si vom vizita si monumentul natural de sare “Las Tres Marias”.

 

Geyserele EL Tatio, Las Tres Marianes, SPA in Atacama, Rezervatia de flamingo, Punta Arenas, Stramtoarea lui Magelan, Insula Magdalena, Coloniile de pinguini din Patagonia, Croaziera in Patagonia

 

Pornim intr-o croaziera spectaculoasa prin Patagonia, traversand Stramtoarea lui Magellan, pentru ca mai apoi sa ajungem in Insula Magdalena unde vom vizita cea mai mare colonie de pinguini. Ne intoarcem apoi la Punta Arenas de unde vom fi transferati cu autocarul (250km) pana in Puerto Natales.

 

Insula Pastelui – Rapa Nui

O zi plina de explorare a coastei de est a insulei, incepand cu templul Akahanga, vulcanul stins Rado Raraku si cariera unde au fost creati Moai. Vom servi pranzul in stil picnic si apoi continuam programul cu o vizitala Pito Kura, unde o platforma distrusa contine cel mai mare moai din Insula Pastelui, acum culcat la pamant.

 

Cu peisaje naturale de o frumusete aparte si oameni foarte deschisi sa iti impartaseasca din cultura si stilul lor de viata, Circuitul in Chile si Argentina este mai mult decat un simplu tur a doua tari spectaculoase. Acesta te va purta din impresionantul oras Santiago de Chile ( capitala statului Chile ) si pana in inima desertului Atacama, ca mai apoi  sa ne continuam aventura in fascinantul tinut al Patagoniei si optional, pentru cei care doresc sa incununeze aceasta calatorie, mai adaugam 3 zile in Insula a  Pastelui.

 

Acesta este un program de grup cu insotitor din partea agentiei. Programul opereaza daca grupul cuprinde minim 12 participanti.

 

Ce spun cei care au calatorit deja cu noi in Chile?

 

“In privinta excursiilor prevazute in program, nu avem decat cuvinte de lauda pentru Fresh Holidays si colaboratorii locali. Tururile private si semiprivate au fost organizate cu mult profesionalism. Atmosfera creata a fost foarte primitoare. Ghizii prietenosi, informati si pasionati au modificat deseori programul pentru a introduce noi atractii si au facut eforturi deosebite in asa fel incat sa ajungem la punctele de interes inaintea tuturor celorlalti turisti. Astfel, am avut sansa de a interactiona cu multe animale in libertate, in mediul lor natural, ceea ce a contat enorm pentru niste avizi iubitori de natura ca noi. Un inventar rapid al faunei intalnite pentru alti impatimiti: flamingo, vicuña, viscacha, pinguini Magellan, lei de mare, cormorani, guanaco, armadillo, caracara, condori, nandu… “

 

Acest program face parte din conceptul „Fresh Experience” – o  aventura  „once in a lifetime” si este gandit de asa natura, ca tu sa ai timpul necesar sa poti savura fiecare moment pe care il traiesti.

Intregul program este organizat de noi si se desfasoara sub atenta asistenta a ghizilor din teritoriu (toti vorbitori de limba engleza). Insotitorul roman ce va veni cu grupul din partea agentiei se va asigura la fata locului ca toate serviciile sunt gestionate corect iar voi, cei care veti veni cu noi, nu aveti nicio bataie de cap, niciun stres ci doar o stare continua de bine ca sa va puteti bucura cum se cuvine de aceasta calatorie.

 

Vezi pachetele Early Booking

 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta