Calatorii gastronomice in toata lumea – foodtrip by Umami & Fresh Holidays

Calatorii concept recomandate pentru food lovers, prin care imbini calatoriile experientiale in destinatii exotice cu partea de gastronomie locala, totul pregatit „la foc mic” in conformitate cu exigentele si pe baza experientei partenerei noastre, Adelina, creatoarea Umami Brunch

Adelina Maria este foodie traveller de mai bine de 10 ani si food lover de cand se stie. Practic a pornit de la obsesii copilaresti din categoria oua la fiecare masa si magiun pe paine si a ajung la eggs around the world si prune cu cardamon coapte in alcooluri.

Prima data a gatit pentru ea si sotul ei, apoi pentru prieteni si cand nu a mai incaput efectiv in living, a inchiriat alte spatii, a intins mese lungi si a numit intalnirile Umami Brunch.

Cook & Travel a ajuns sa fie forma prin care s-a descoperit pe ea. Adelina isi traieste si proceseaza calatoriile prin experientele culinare. Gatitul retetelor pe care le descopera prin lume a devenit modul ei de a calatorii oricand vrea, prin intermediul papilelor.

Din Mexic si Argentina, pana in Scandinavia, prin Orientul Mijlociu, Vietnam si apoi la capatul Pamantului in Noua Zeelanda – toate aceste locuri si-au pus amprenta pe inima Adelinei. Acum le da mai departe alaturi de echipa Fresh sub forma unor calatorii gastronomice menite sa te ajute sa descoperi si sa experimentezi prin intermediul papilelor cultura unei tari.

mai mult

De ce este special Foodtrip by Umami?

  • Nu mai ai nevoie de documentare si elimini total „tepele” culinare. Itinerariul propus include destinatii documentate si experimentate personal de Adelina, foodie traveller cu peste 10 ani de experienta. 
  • Mananci ca un cunoscator. In pachetul propus ai inclus un eBook realizat de Adelina care cuprinde liste de ingrediente si preparate pe care sa le explorezi, recomandari de restaurante in fiecare destinatie si ce sa mananci in fiecare dintre ele.
  • Avem un consultantul Fresh Holidays dedicat programelor gastronomice care va discuta cu tine telefonic si isi va explica fiecare experienta pe care ti-o propunem.
  • Personalizam experienta turistica in functie de nevoile si preferintele tale.
  • In Bali, iti oferim un ghid local personal pe durata tuturor zilelor cu activitati. Ai parte de o vacanta fara stres, direct conectata cu comunitatea locala si cu posibilitatea de a schimba in timp real itinerariul.

Despre conceptul Umami Brunch

Umami este dedicat food lover-ilor si pasionatilor de calatorii si este organizat in jurul unui tasting table pe care se regasesc preparate etnice reprezentative.

Fiecare eveniment ofera o experienta culinara care spune povestea patrimoniului culinar al unei tari sau un itinerariu plin de arome in jurul lumii. Adelina, fondatoarea Umami, mereu alege bucatarii pe care le-a experimentat si s-a indragostit de ele in timpul calatoriilor sale in jurul lumii.

Vreau o calatorie personalizata

Hai sa ne povestesti ce iti doresti si te vei bucura de o vacanta personalizata. Inspira-te si din povestile clientilor nostri.