Testimonial Luna de Miere in Peru – Teodora si Danut – August 2024

Testimonial Luna de Miere in Peru – Teodora si Danut – August 2024

Proaspat intorsi din vacanta noastra din Peru, vrem sa ne aratam recunostinta fata de Fresh Holidays, in special fata de travel consultantul nostru. Cosmin, jos palaria! Sincer, e prima agentie pe care o intalnim care sa se muleze in totalitate dupa fiecare dorinta/vis/asteptari de la locul in care mergem.

Am vrut o vacanta nu tocmai cu un program clasic, iar Cosmin „le-a pus pe hartie” si a construit tot programul, intocmai cum il visam. Ne-am dorit atat excursii si program organizat, cat si mai mult timp de explorat doar pe cont propriu, aventurieri fiind.

Am ramas incredibil de surprinsi cat de bine a fost pus la punct tot itinerariul nostru. Serviciile din Peru au fost fantastice (de la cazari faine, transferuri si comunicare foarte prompta, pana la ghizi exceptionali, pasionati sa impartaseasca cat mai mult din locurile care te lasau fara cuvinte).

Daca ar fi sa plec maine din nou, as alege fara sa ma gandesc sa apelez din nou la Cosmin. Fresh Holidays, felicitari pentru tot! Va dorim sa faceti cat mai multi calatori fericiti!

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta