Testimonial luna de miere in Peru – Andreea si George – Mai 2024

Testimonial luna de miere in Peru – Andreea si George – Mai 2024

La final de luna mai 2024 – inceput de iunie am fost plecati in Luna de miere in Peru prin Fresh Holidays.

Pot spune, sincer, ca a fost cea mai frumoasa vacanta din viata mea ( si am fost in multe). Cosmin a fost un real sprijin atat inainte de calatorie, cat si in timpul acesteia. Ne-a facut programul adaptat la dorintele noastre si a fost disponibil pentru noi mereu. Ne-a raspuns la toate intrebarile foarte prompt si ne-a incurajat sa depasim emotiile legate de calatoria foarte lunga spre o tara total necunoscuta.

Peru a fost o surpriza placuta din toate punctele de vedere. Am avut programul organizat la virgula, nici un ghid nu a intarziat nici macar 5 minute, transferurile au fost prompte si foarte confortabile. Am avut parte de ghizi pasionati si cu multe cunostinte pe care le exprimau fara greutate in limba engleza. Mancarea a fost foarte buna si variata. Nimeni nu astepta bacsis, in nici un caz nu ti se sugera sa lasi tips, dar daca doreai sa il oferi, ghizii/valetii/ospatarii aratau o reala recunostinta.

America de Sud chiar este o destinatie in care vom reveni cu siguranta si speram sa colaboram cu Cosmin si in organizarea viitoarelor calatorii.

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta