Testimonial Cristina & Friends – Mauritius, Octombrie 2021

Testimonial Cristina & Friends – Mauritius, Octombrie 2021

 

Bună, Cosmin,

Îmi pare rau pentru timpul îndelungat. Revin cu câteva impresii atat din vacanta cât și din colaborarea noastră din perioada pandemiei.

În primul rand iti multumesc pentru tot. Pentru implicare, pentru răbdare, pentru dorința de a ne impaca pe toți. De la primul e mail pe care l am schimbat am simtit ca sunteți alături si încercați sa rezonati cu clienții și nu încercați doar sa vindeți un pachet turistic.

În al doilea rand va voi recomanda cu drag de câte ori va fi nevoie.Vacanta în Mauritius a fost una dintre cele mai frumoase pe care le am avut.

Deși vremea nu a ținut prea mult cu noi am profitat de asta și am vizitat insula care este..specheless. Foarte rar mi a fost dat sa întâlnesc oameni atat de calzi și prietenoși ca cei din Mauritius. Sa ii vezi cum se bucura de viata, de timpul liber, de familie este ceva rar ce noi din păcate uitam sa facem. Pe plajele publice am văzut familii sau grupuri de prieteni care se bucura ca erau impreuna, râdeau sau ascultau muzica.

Pentru cei de la Attitude am doar cuvinte de lauda, niște oameni foarte calzi, glumeti și prietenoși, gata sa te ajute cu absolut, dar absolut orice ai nevoie.

Încă odată iti multumesc atat tie cât și celor de la Attitude pentru vacanta perfecta, ma bucur ca v am ales si cu siguranță următoarea vacanta va avea tot semnatura voastra.

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta