Ana si Abadi – Testimonial Luna de miere in Singapore si Bali – iunie 2019

Ana si Abadi – Testimonial Luna de miere in Singapore si Bali – iunie 2019

Pentru luna de miere ne-am dorit o excursie combinata, activa – relaxanta, unde totul sa fie “NOU”. Cu ajutorul lui Cosmin am reusit sa gasim varianta potrivita pentru noi : Singapore – Bali.

In Singapore cel mai mult m-a impresionat cum au reusit sa implementeze solutii urbane care sa raspunda nevoilor de reducere a poluarii, consum responsabil și echilibru între natura și mediul urban. Peste 50% din cladiri sunt “inverzite” , adaptate la standarde ecologice ( hotelul Oasia Downtown unde am fost cazati este un ex de asfel de cladire ). Singapore este modelul de sustenabilitate al Asiei.

Un alt aspect fascinant al acestei tari este amestecul dintre vechi și nou. În timp ce o parte a unor strazi se remarcă prin zgarie-nori interminabili, o alta parte isi pastreaza casele coloniale din secolele trecute.

Indiferent ca ești pasionat de arhitectura, gastronomie, istorie, cultura sau natura, vei avea parte de un sejur minunat în Singapore. In cele 4 zile cat am stat, am reusit sa vizitam Gardens by the Bay, Marina Bay, Gradina Botanica, China Town, Gradina zoologica . ..
Bali este o “lectie de viata” daca vizitezi pentru prima data Asia. Simplitatea, bunatatea si credinta oamenilor este uimitoare, nu pun deloc preț pe lucrurile materiale, sunt impacati cu ei și traiesc din plin clipa prezenta, ceea ce pe la europeni prin carti se numește Zen.

Inca din aeroport, am simtit ospitalitatea oamenilor, majoritatea familiilor de aici traind din turism, incepand de la soferul prietenos ce ne-a dus la cazare şi pana la angajatii resortului. Am stat 3 nopti in Ubud – hotel Tjampuhan, unde am vizitat cele mai importante temple, plantatiile de orez, cascade, padurea cu maimute, vulcanul Batur, plantatia de cafea (unde poti consuma cea mai scumpa cafea din lume, boabele fiind atent selectate de un animal numit Luwak ) si 5 nopti in Nusa Dua (hotel Laguna – excelent) unde ne-am relaxat la plaja (Nusa Penida Island – este raiul pe pamant )

Am ramas impresionati de cum reusesc balinezii sa-si pastreze mostenirea culturala dar si natura salbatica, avand in vedere ca traim intr-o lume moderna a globalizarii.

Cosmin, iti multumim tare mult pentru organizarea perfecta a acestei excursii si sper sa reusim sa ne vedem pentru planificarea urmatoarei aventuri.

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta