Vacante Noua Zeelanda 2020 – circuite si programe complexe in Noua Zeelanda

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Noua Zeelanda, desi este o tara relativ mica cu o populatie de doar 4 milioane de locuitori, se mandreste cu nenumarate comori ascunse.

 

Pentru cei ce nu au foarte mult timp la dispozitie, dar care doresc sa aiba o experienta completa, am gandit o serie de circuite care va vor purta prin locurile noastre preferate din Noua Zeelanda.

 

Vacanta de 12 zile prin Insulele de Nord si de Sud –  acest circuit strabate atractiile principale si va invita sa admirati peisajele surprinzatoare de coasta si sa va cufundati atat in apele turqoise ce imprejmuiesc insulele, cat si in piscinele cu namol si baile termale pentru o experienta revigoranta. In decursul celor 12 zile de circuit veti face incursiuni in istoria si cultura poporului Maori, veti vizita obiective precum Parcul National Abel Tasman sau formatiunile stancoase din Punakaiki. 

 

O alta varianta este un circuit mai complex de 16 zile pe parcursul caruia veti vedea si veti afla mai multe despre uimitoarele activitati geotermale din Noua Zeelanda, veti experimenta cultura si autentica ospitalitate Maori si veti explora vastul peisaj care parca iti taie respiratia si care face din Noua Zeelanda o locatie magnifica pentru vacanta perfecta.

 

 

Fie ca sunteti atrasi de peisajele rupte din basm, de piscuri ascutite de munte si lacurile de un albastru glaciar sau sunteti inspirati de filele celebrelor carti ale lui Tolkien, o vacanta circuit in Noua Zeelanda este cu siguranta alegerea potrivita pentru cei dornici de aventura si explorare.[/vc_column_text][vc_empty_space][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_orderby=”modified” post_grid_order=”DESC” post_grid_columns=”grid_12″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-noua-zeelanda” post_grid_number=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”Citeste si inspira-te din povestile celor care au ales o vacanta marca Fresh Holidays in Noua Zeelanda” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-suitcase” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.freshholidays.ro%2Ftag%2Ftestimonial-noua-zeelanda%2F|||”][vc_empty_space][title_nd tag=”h2″ align=”center” title=”Pentru o vacanta personalizata in Noua Zeelanda, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului. ” color=”#38b73b”][contact-form-7 id=”762″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]