Vacante Japonia – circuite si programe individuale si de grup in Japonia

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Tara Soarelui rasare, ciresii infloriti, kimono, geishe, samurai, ninja, Fuji, tsunami, Hiroshima, Nagasaki si lista poate continua. Sunt doar cateva cuvinte care te duc automat cu gandul la Japonia.

 

Credem ca oricare dintre noi stie cate ceva despre Japonia, una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din lume.

 

Dar Japonia este mai mult decat un cumult de obiective turistice sau cuvinte/termeni cunoscuti in toata lumea. Japonia este mai mult decat Tokyo, zgarie nori sau parcuri pline cu ciresi infloriti unde zeci de mii de oameni se inghesuie sa fata o fotografie.

 

Japonia este o cultura unica in lume. Japonia este un taram al legendelor si povestilor, este o tara magica, gata sa fie descoperita de cei mai aventurieri si exploratori dintre calatori.

 

Programele Fresh Holidays in Japonia, sunt mai mult decat simple circuite turistice care ating principalele obiective de interes.

 

Cu ajutorul partenerilor nostri din Japonia, organizam numeroase itinerarii si programe 100% personalizate, care ofera experienta autentic locale, interactiune cu comunitatile locale, tururi gastronomice, aventura in aer liber in parcurile nationale din Japonia si multe alte experiente inedite la care poate nu te-ai gandi in prima faza cand programezi o calatorie in aceasta destinatie.

 

Consultantii nostri au expertiza si experienta in privinta calatoriilor in Japonia iar parnerii nostri locali sunt gata mereu sa lucreze cot la cot cu noi pentru a crea cele mai interesante si inedite experiente de calatorie pentru cei care doresc sa exploreze si sa descopere mai mult decat turistica Japonie.

[/vc_column_text][vc_empty_space][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_orderby=”rand” post_grid_order=”ASC” post_grid_columns=”grid_12″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-japonia” post_grid_number=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”Citeste si inspira-te din povestile celor care au ales o vacanta marca Fresh Holidays in Japonia” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-suitcase” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.freshholidays.ro%2Ftestimoniale%2F||target:%20_blank|”][vc_empty_space][title_nd tag=”h2″ align=”center” title=”Pentru o vacanta personalizata in Japonia, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului. ” color=”#38b73b”][contact-form-7 id=”762″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]