Regulament Concurs Fresh Holidays


Perioada de desfasurare a concursului:  1 Ianuarie – 20 Decembrie 2019 (in mai multe etape detaliate mai jos)

Ce poti castiga?

I. O vacante in 2 in Mauritius

Ce include pachetul in valoare reala de 3000 EUR – Like a local Otentik experience

*Biletele de avion (aproximativ 650 – 750 EUR/persoana) se asigura individual de catre castigatori in perioada preferata. Perioada sejurului trebuie sa se incadre in intervalul 01.05 – 30.09.2020.

Data organizare tombola – 20.12.2019

Perioada de calatorie – 01.05 – 30.09.2020

Confirmarea acceptarii premiului de catre castigator se va face in scris pe mail iar rezervarea serviciilor se va efectua in termen de maxim 30 de zile de la data extragerii.

Premiul nu poate fi revendincat in bani si nici in alte servicii turistice ci doar ca sejur turistic asa cum este descris mai sus.

In cazul in care pentru perioada aleasa de castigator unitatile de cazare mentionate in descriere nu vor mai fi disponibile, se vor oferi alternative similare.

In cazul vacantei oferita ca premiu in Mauritius, unde hotelul este clar nominalizat, daca pentru perioada aleasa de castigator nu exista disponibilitate, atunci se vor comunica perioade alternative din care castigatorul sa aleaga.

Daca persoana desemnata ca si castigator in urma extragerilor refuza premiul sau nu il revendica in termen de 72h de la data extragerii, atunci extragearea se reia intr-o data ulterioara ce va fi comunica in acel moment.

 

Ce trebuie sa faci pentru a participa?

 

1. Rezerva o vacanta intr-o destinatie exotice (in afara Europei si in afara destinatiilor Egipt sau Dubai) cu plecare in 2019

 

2. Dai like paginii noastra de Facebook si posteaza pe pagina noastra de Facebook un video scurt din timpul vacantei in care ne transmiti un mesaj noua si celor care urmaresc pagina noastra. Nu este obligatoriu sa apari in acest video daca nu doresti, pentru ca dorim sa iti pastram intimitatea, insa este important sa ne prezinti un peisaj frumos, hotelul sau o activitate pe care o desfasori acolo si un mesaj. Video-ul poate sa fie oricat de lung sau scurt doresti – adauga aceste tag-uri #SharingTheExperienceNumeDestinatie #ConcursFreshHolidays;

 

3.Share the Experience – Dupa intoarcerea in tara, posteaza tot pe pagina noastra de Facebook in sectiunea review-uri sau recomandari un testimonial alaturi de cateva fotografii din vacanta, in care impartasesti cu noi si vizitatorii paginii, experienta ta acolo si feedback-ul cu privire la colaborarea dintre noi, modul cum s-a desfasura vacanta, serviciile locale, etc. Nu exista limitare cu privire la dimensiunea textului sau nr de fotografii.

 

Testimonialul trebuie publicat la sectiunea review-uri, adica aici:

https://www.facebook.com/FreshHolidays/reviews

 

  • Care este mecanismul concursului?

Extragerile vor avea loc in datele comunicate mai sus, prin intermediul site-ului random.org, filmate si supervizate de martori din afara companiei iar filmele vor fi publicate pe pagina de Facebook a companiei si pe pagina de concurs.

  • Cum intri in posesia premiului?

 Castigatorul va fi contactat telefonic si prin e-mail de un reprezentat Fresh Holidays in termen de 24h dupa extragere iar acesta trebuie sa revendice premiul si sa confirme ca il accepta pana cel tarziu in termen de 72h de la momentul extragerii. Daca pana in acel moment, premiul nu a fost revendicat de castigator sau castigatorul nu a putu fi contactat, extragerea se va repeta intr-o data ce va fi anuntata ulterior. Castigatorul poate sa refuze premiul, situatie in care extragerea se va relua.

  •  Dreptul de participare

Nu sunt eligibili de a participa la concurs angajatii Fresh Holidays, inclusiv membrii familiilor acestora (copii,parinti, frati/surori, sot/ sotie). In cadrul campaniei pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul / resedinta in Romania.