Luna de miere in Bali 2021

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Luna de miere Bali 2021 – vacante romantice si luna de miere in Bali, Singapore, Gili si Lombok

 

Fara indoiala, vom fi mereu sustinatorii ideii ca o luna de miere, de cele mai multe ori transformata de noi in 10 zile de miere, trebuie sa fie intr-adevar o sursa de bucurie si amintiri spectaculoase pentru toata viata de cuplu care ii urmeaza. 

 

Si desi cele mai multe solicitari le avem pentru luni de miere linistite si romantice, suntem cei mai entuziasmati cand cuplurile ne solicita combinatii de plaja cu locuri de explorat. Indonezia este in topul destinatiilor unde putem organiza astfel de vacante sau evenimente speciale. 

 

Asa ca, indiferent ca doriti sugestii pentru o luna de miere sau o alta aniversare, va recomandam una dintre cele trei mai iubite luni de miere in Indonezia: Singapore cu Bali, Bali – Ubud si plaja, Bali plaja – insulele Gili. Toate sunt combinatii fascinante: Singapore – un oras vibrant, raiul urbanistilor; Bali – destinatia emblematica a regasirii spirituale, raiul iubitorilor starilor de bine; insulele Gili – mic colt de paradis, raiul celor care apreciaza naturaletea, plajele cu nisip alb, recifurile de corali si al pasionatilor de snorkeling si diving. [/vc_column_text][vc_empty_space][title_nd tag=”h3″ align=”center” title=”Coronavirus / COVID-19 UPDATE – informatii oficiale primite de la partenerii sau autoritatile din Indonezia si Singapore” color=”#008000″][vc_empty_space][vc_column_text]In momentul de fata, granitele sunt inchise in Indoezia si Singapore pentru calatoriile in scop turistic, cel putin pentru cetatenii Europeni.

 

In momentul in care vom avea informatii concrete despre conditiile de calatorie si momentul deschiderii granitelor, va vom informa in cel mai scurt timp.

 

Intre timp, va puteti inspira si planifica viitoare calatorie in Singapore, Bali, Gili sau Lombok, analizand programele de mai jos sau puteti contacta consultantii Fresh Holidays pentru o discutie in acest sens:)[/vc_column_text][vc_empty_space][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_orderby=”modified” post_grid_order=”DESC” post_grid_columns=”grid_12″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”luna-de-miere-bali”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”Citeste si inspira-te din povestile celor care au ales o luna de miere marca Fresh Holidays in Singapore, Bintan, Bali sau Gili” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-suitcase” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.freshholidays.ro%2Ftag%2Ftestimonial-bali%2F||target:%20_blank|”][vc_empty_space][title_nd tag=”h2″ align=”center” title=”Pentru o luna de miere personalizata in Singapore, Bintan, Bali sau insulele Gili, trimite un mesaj consultantului tau Fresh Holidays completand acest formular. In cel mai scurt timp, acesta te va contacta pentru mai multe detalii in vederea crearii programului. ” color=”#38b73b”][vc_empty_space height=”20px”][contact-form-7 id=”762″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]