Top 3 festivaluri inedite in Africa de Sud

Top 3 festivaluri inedite in Africa de Sud

[vc_row][vc_column][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”5″ images=”6662,6164,7305,9428,9429″ img_size=”788×400″][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Africa de Sud este fara indoiala, unul dintre locurile cele mai diverse din punct de vedere cultural si geografic de pe Pamant.

 

Cunoscuta in randul localnicilor si nu numai, ca ” Natiunea Curcubeului”, Africa de Sud are 11 limbi oficiale, iar locuitorii sai multiculturali sunt influentati de o combinatie fascinanta a culturilor africane, asiatice si europene.

 

O vacanta in Natiunea Curcubeului cu siguranta iti va oferi cateva zile pline de experiente de neuitat – scenele impresionante de arta, plajele fine din Cape Town, descoperirea restaurantelor gourmet sau degustarea unora dintre cele mai bune vinuri din lume, fiind doar cateva dintre experientele de top pe care Africa de Sud ti le poate oferi.

 

Insa o vizita in Natiunea Curcubeului nu te va impresiona doar prin numeroasele atractii naturale, capitala mondiala a aventurilor, numarand de asemenea si insemnate atractii de importanta culturala.

 

Si cum suntem de parere ca cel mai bun moment cand ar trebui sa vizitezi o tara straina, este cu siguranta in timpul unui festival sau al unei sarbatori locale, ce iti permite sa te cufunzi cu totul in cultura locala, astazi am pregatit pentru tine un top al festivalulilor din Africa de Sud, ce iti vor transforma aventura intr-una pe deplin memorabila.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”1. National Arts Festival”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

Festivalul National de Arta, este un eveniment important in calendarul cultural din Africa de Sud si cea mai mare celebrare anuala a artelor de pe continentul african.

 

Incepand de la sfarsitul lunii iunie/ inceputul lunii iulie, acesta se desfasoara pe parcursul a 11 zile in micul oras universitar, Grahamstown, care este situat in partea de est, la 130 de km de Port Elizabeth.

 

Programul cuprinde teatru, dans, comedie, muzica de opera, jazz, expozitii de arta, fim, teatru studentesc, teatru de strada, prelegeri, targ de ambarcatiuni, ateliere de lucru si  festivaluri de arta  pentru copii.

 

Daca exista un festival din Africa de Sud, la care trebuie sa participi, cu siguranta acesta este alegerea perfecta.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”2. Hermanus Whale Festival”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

Avand  loc la final de septembrie / inceput de octombrie, festivalul este singurul din Africa de Sud, care sarbatoreste artele naturii, punand creaturile din adancuri pe scena si in centrul atentiei, alaturi de performeri de top si muzicieni.

 

Avand loc in partea de vest, in orasul Hermanus, cunoscut ca fiind cea mai buna destinatie pe uscat din lume, de observare a balenelor, festivalul atrage mii de vizitatori  din intreaga lume, pentru a se bucura de spectacolul balenelor dar si de numeroasele activitati disponibile in timpul festivalului.

 

Balenele sunt desigur, cele care atrag toate privirile, fiind acompaniate pe uscat de  evenimente sportive, mancaruri alese, divertisment pentru copii, expozitii de masini de epoca si  o scena muzicala ce intregeste unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri din Africa de Sud, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][title_nd tag=”h2″ align=”left” title=”3. Prince Albert Town and Olive Festival „][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

Acesta are loc in regiunea Swartberg, din partea de vest a tarii, in luna aprilie si ofera mult mai mult decat faimoasele masline si vinuri din regiune.

 

Printre cele mai atragatoare activitati se numara expozitiile de arta, corturile de bere, muzica live, diferite degustari, ateliere de mestesugarit pentru copii, tururi istorice, o cursa de biciclete de 10 km, un maraton, o competitie de degustat masline, demonstratii culinare, plimbari la miezul noptii, cabaret, dans si multe altele.

 

Daca ajungi in regiune, nu trebuie sa ratezi acest festival.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

Tu la ce festivaluri inedite din Africa de Sud ai participat?

 

Iar daca te gandesti sa iti programezi o vacanta in Natiunea Curcubeului in timpul festivalurilor inedite de aici, vezi mai multe detalii despre programele noastre foarte apreciate in randul turistilor Fresh. Povestile lor, aici.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta