Testimonial luna de miere in Bali – octombrie 2022 – Cristina si Adrian

Testimonial luna de miere in Bali – octombrie 2022 – Cristina si Adrian

Buna,

In primul rând, vrem sa-ți multumim, Adrian, pentru răbdare si profesionalism.

A fost o vacanța superba, altceva fata de ce am experimentat pana acum. Fiind vorba despre luna de miere, am vrut sa colaboram cu o agenție pentru a fi siguri ca nu vom întâmpina probleme si așa a fost. Pentru noi a fost prima experiența atat de departe de casa si a ieșit de minune. Diferența culturală, peisajele, caldura localnicilor si faptul ca ne-am simțit in siguranța ne face sa ne dorim sa ne intoarcem in Bali. E superb. Ai ce face.

Noi am optat pentru o vacanța nu tocmai chill, ne e greu sa stam locului. De la plimbat cu scuterul si admirat terasele de orez, palmierii, la admirat coloristica peștișorilor care se ascund in apele Oceanului Indian, la cocoțat pe crestele vulcanilor pentru a avea parte de un răsărit superb si multe altele, nu ne-ar ajunge rândurile sa enumeram de câte activități am avut parte in minunata insula Bali. Sunt de toate pentru orice tip de călător. A fost un deliciu din multe puncte de vedere, inclusiv culinar. Va multumim!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta